13 Temmuz 2024 Cumartesi

Manheim

 Mannheim, yaklaşık 309.000'lik nüfusu ile Stuttgart'tan sonra ve Karlsruhe'den önce Baden-Württemberg eyaletinin ikinci büyük şehridir. Hessen, Rheinland-Pfalz ve Baden-Württemberg eyaletlerinin kesiştiği noktadadır.

Heidelberg

 Heidelberg, Güneybatı Almanya'da yer alan bir şehirdir. 1386'da kurulup Almanya'nın en eski üniversitesi olma vasfını taşıyan Heidelberg Üniversitesi bu şehirdedir. Şehri ikiye bölen Neckar Nehri ve sarayı ile birlikte tablo güzelliğinde olan kent aynı zamanda Almanya'nın en romantik kenti (Wege der Romantik) diye de anılmaktadır

12 Temmuz 2024 Cuma

Karlsruhe

 Karlsruhe, Almanya'nın güney batısında, Baden-Württemberg eyaletine bağlı, Fransız-Alman sınırındaki şehir.

10 Temmuz 2024 Çarşamba

Brüksel

    Brüksel Şehri , Belçika'nın başkenti Brüksel'in 19 belediyesinden biridir. Belediye, kentin kuzey ve ortasında yer almakta olup kentin tarihi merkezini oluşturmaktadır. Yüzölçümü 32,61 km² olan belediyenin nüfusu 1 Ocak 2018 tarihi itibarı ile 179.277'dir.

8 Temmuz 2024 Pazartesi

Amsterdam

    Amsterdam, Hollanda'nın başkenti ve ülkenin en yüksek nüfuslu şehridir. Ancak Hollanda, hükûmetin ve meclisin bulunduğu Lahey'den yönetilir. Şehir, ülkenin batısında, Kuzey Hollanda eyaletinde yer almaktadır.

7 Temmuz 2024 Pazar

Rotterdam

    Rotterdam, Hollanda'nın Güneybatısında bulunur. Amsterdam'dan sonra nüfus olarak 2. büyük şehirdir, fakat Rotterdam'ın yüzölçümü daha büyüktür.